Cloth Stimmungsmacher
 Beer Caps Stimmungsmacher
Cloth Stimmungsmacher

Party ohne ende!

Wij vinden het fantastisch dat je de weg hebt gevonden naar dé gezelligste oktoberfest sensatie ooit! Deze Oostenrijkse hitmachine weet als geen ander wat het publiek wil meemaken. Hierdoor zal geen optreden van de band hetzelfde zijn! Met hun Steirische harmonika's weten ze keer op keer de boel op zijn kop te zetten. Van vlotte Polka’s tot aan swingende Après-ski hits en van meedeiners tot aan meezingers. Kortom, met hun 100% Original Stimmung garantie wordt het altijd één groot feest!

 

Video 10 jaar Original Stimmungsmacher

SCHLAGER

Met de SCHLAGER show zal de band tussentijds aangenaam onderbroken worden door een 30 minuten lang intermezzo van niemand minder dan zangeres Sabine. Zij is dé Schlager koningin van dit moment en zingt de sterren van de hemel, met hits van Andrea Berg en niet te vergeten Helene Fischer!

  • 3x 60 minuten optreden
  • Professioneel geluidsysteem
  • Professioneel lichtsysteem
  • Zangeres Sabine

Nu Boeken

De vermelde gages zijn excl. 9% btw en o.b.v. een besloten evenement.
Een besloten evenement is een evenement waarvoor je geen toegangsbewijzen verkoopt en waarvoor geen publiciteit wordt gemaakt.
Voor openbare evenementen gelden aangepaste gages. Wil je hier meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!